Volgend jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen! Kunst&Cultuur is een onderwerp dat belangrijk is en in belangrijke mate lokaal wordt bepaald. 

In deze fase waarin veel lokale afdelingen hun verkiezingsprogramma aan het schrijven zijn, kunnen wij ons voorstellen dat veel programmacommissies input “uit het veld” wellicht interessant vinden. Wij willen tijdens deze bijeenkomst graag informatie aanbieden over belangrijke onderwerpen die te maken hebben met cultuur.

Vandaar dat wij jullie uitnodigen om op dinsdag 11 mei vanaf 20 uur online bij ons aan te schuiven! Aanmelden kan (en is noodzakelijk) via deze link

Programma die in ieder geval worden besproken:

  • cultuureducatie
  • cultuur in het sociale domein
  • de fair practice code.

Bij deze onderwerpen hebben wij experts gevonden van de Kunstenbond en KunstLoc die hun expertise met ons willen delen.

Aangezien wij ons beperken tot deze drie onderwerpen, maar ons voor kunnen stellen dat er veel meer onderwerpen interessant zijn, zullen wij jullie na afloop een handout mailen. Hierin vatten wij de presentaties van de drie experts kort samen en zullen wij nog extra punten vermelden, die eventueel interessant kunnen zijn om te gebruiken voor jullie verkiezingsprogramma voor 2022.

Daarnaast is input van jullie natuurlijk ook heel welkom: zijn er nog onderwerpen die jullie interessant vinden voor een eventuele vervolgsessie?

Als je interesse hebt om onze inspiratiesessie bij te wonen, kun je je via deze link aanmelden. Je krijgt dan een persoonlijke link naar de bijeenkomst.